Monday, September 3, 2012

lihtsalt maria!


03.09.12

Tänasest siis.. Oli täitsa tavaline päevake. Hommikul läksime kooli, oli kaks ajalugu ja ülejäänud tunnid jäid ära. Saime juba kell 11 koolist tulema. Tore. Siis läksime ostsime mulle uue pidžaama ja olime niisama lahedad ning siis tulime koju. Kooli läksime jala ja sama tegime ka koju tulles. Ehk siis täna ei kasutanud me mingit transpordivahendit ja mulle täitsa meeldis see. Tuleb kasuks arvestades kui palju ma söön. Väga mõnus oli.

Kodus sõime taaskord. Vanaema tegi mingit plaadipirukat, mis oli väga hea. Magustoiduks sõin seda head torti. Njammi. Siis istusin veitsa arvutis, kuni saabusid seebitajad. Aga kuna ma olin ja olen endiselt nii väsinud, siis ma ei teinud ühtki seepi täna.. Olin laisk..

Põhjus, miks me üldse motikaga sõita ei saa on see, et bensiinijaama töötajad otsustasid streikida ja nüüd ei ole terves Uruguays bensiini. Kõik käigu jala! :D Toredad vennikesed ju!!

Ja šokolaad on siin kallis :S 100 grammine milka maksab üle kahe euro.. Kurb.. õnneks mul on veel varusid.. Ärge kellelegi öelge.. Palun..

Ja üks asi veel. Kui ma olin täna arvutis, siis ma olin üksi kodus. Vist. Igatahes, mingid onud tulid ukse taha ja lasid uksekella. Mina jooksin kohe vanaisa otsima, sest mis mina nendega peale hakkan, kui me üksteist ei mõista. Aga vanaisa ma ei leidnud. Ta on tegelikult koguaeg kodus, aga siis ma ei leidnud teda. Tegin siis natuke luuretööd ja varjusin peitu. Ei teinud ust lahti ja ootasin, kuni nad lahkuvad. Varsti läksidki ära. Ma ei teagi, kas nad said kellegagi siinsetest rääkida või mitte. Hihii, olen paha tüdruk..

Aga muud ei olegi..
Tänane postitus on kuidagi eriti lühike..

Tsautsau!
a.

2 comments:

  1. hahaha,ma kujutan ette kuidas sa luurekat mängisid, varjusid kuskile kardina taha rautselt ja süda puperdas :D :D pärast oli vanaisa ukse taha jäänud :D:D:D:D

    ReplyDelete
  2. K6ik oligi täpselt nii, ainult et vanaisa ei jäänud ukse taha 6nneks :D aga muus osas on sul 6igus!! :)

    ReplyDelete