Monday, June 24, 2013

... ja õpetajad jätkavad streikimisega...

Oii jummel. Hommikune nii varajane trenn on ikka jube, sest niii vara peab ärkama. Aga ma ajasin end ikka püsti, sest minu viimane trenninädal ju arvatavasti.. Vaheajal vist küll ei hakka end sinna enam vedama..
Hommikul läksin ma siis sööma - mitte kedagi ei olnud. Täitsa vaikus majas. Või no tegelikult nad kõik nohisesid veel üleval korrusel.. Sõin siis üksi hommikust ja läksin ära trenni.

Meie hommikune Lorena trenn on aga muutunud üheks turumuttide kokkutulekuks.. Trenn pidi algama kell üheksa hommikul, aga alles 9.17 pani Lorena muusika käima ja siis need vanakesed vedasid end platsile.

Kell üksteist pidi meil täna kool algama. Õpetajad küll streikisid, aga keemia õpetaja ütles üle-eelmine nädal, et me peame kell üksteist olema kohal. Ma siis kodus sõin enne ilusti juba lõunat ja sellepärast jäin ka nii umbes 15 minutit hiljaks.. Aga just koolitänava nurga peal tuli mulle kamp klassivendasid vastu ja ütlesid, et õpetajad streigivad ja tunnid jäävad ära. Ainult matemaatika II on.. Räiged jorsid need õpetajad ikka. Ma sain nii vihaseks.
Ma siis mõtlesin, et lähen vaatan, kus Lucia on - ehk viitsib teha midagi.. Pärast talle sõnumi saatmist pidin ma nii palju ootama, et kaotasin juba lootuse ja hakkasin vaikselt kodupoole jalutama. Aga kui ma olin jõudnud jälle tänavanurgale, saabus temalt vastus. Pöörasin ümber ja nägin teda ja Nataliat kodupoole kõndimas. Jooksin neile järgi. Aga no vaene Lucia oli ikka niiii haige olemisega, et ma lihtsalt saatsin nad koju ära ja tulin ise oma koju.. Ei teinud me miskit huvitavat..

Kodus sõin jälle lõunat, sest eelmine portsjon oli parajalt pisike, et kõht hakkas jälle korisema. Ja pealegi ei suutnud ma kanale ja ahjukartulitele vastu panna.. Siis olin üleval ja natuke hiljem hakkasime Paziga juuksureid mängima.. Tema ikka kammis ja šampoonitas mu juukseid, aga kui tuli minu kord juuksur olla, siis mina temal kammida ei tohtinud :D

Koolis siis oli jälle suhteliselt mõtetu, aga ikka põnevam kui arvutiekraan kodus.. Enne oli meil Luciaga suur vaidlus, et ta ei tuleks nii haigena kooli, sest ta nägi tõesti täitsa õnnetu välja. Aga totu ikka tuli.
Siis tuli välja, et meil oli täna ikkagi filosoofia tunnid ka, aga keegi ei öelnud kellelegi edasi, niiet seda teadsid ainult mõned üksikud.
Ja peale matet jäime Luciaga igaks juhuks natuke kauemaks, et äkki meil ikka füüsika praktika tund toimub ja näe, õpetaja tuligi kohale! Tegelikult on tema ka üks neist suurtest streikijatest, kes iga kord puudub, kui selline värk toimub..
Tunni lõpus sai õpetaja teada, et see oli minu viimane praktika tund :)..

Peale kooli hoidsin Luciast tugevalt kinni, et teda endaga kaasa tuua ja talle vägisi vähemalt üks mõnus teejook sisse kallata, aga ei võtnud vedu. Kuidagi rääkis ikka end välja. Tüdruk punnib nii vastu, et lihtsalt jube. Ütleb, et talle ei maitse tee, aga ma tean, et see hea ravitee koos sidruni ja meega talle kindlasti maitseb.. Homme ja ülehomme on jälle muide streik (JOBUD) ja nüüd ütles Lucia mulle kindlalt, et kui tunde ei toimu, siis teeme miskit. Ja siis ma lähen talle koju ja teen talle selle tee ära.. Muidu me ei saa vaheajal üldse midagi teha, sest tema on haige..

Ja siis tulin koju, sõin ruttu ja edasi veel rutemini läksin trenni. Salsatama. Jõudsin mina saali ja siis üks trennikaaslane (nooremas eas tütarlaps) ütles üle saali oma sõbrantsile, et ta talle esireas kohta hoiaks :D Ma olen ise viimasel ajal sinna ettepoole läinud, sest ma jõuan varem saali ja no mis ma sinna taha siis kükitama jään.. Aga no tavaliselt on vist tõesti nemad seal ees olnud. Ja ma ei trügiks nende kohtadele, aga nad tõesti ei tee midagi seal tunnis... Lihtsalt siiberdavad.. Aga täna ma jäin tõesti tahapoole, et ma saaks vajadusel eemale joosta, et nina nuusata. Nohu on ka jobu. Nagu koguaeg streikivad õpetajad...
Vahepeal piilus Tomas meie saaliuksest sisse ja vaatas meie trenni. Peale tema oli seal veel niiumbes 100 põngerjat hullamas ja kilkamas. Natuke segab, aga see eest saame iga tantsu lõpus aplausi! :D
Peale trenni läksin käisin apteegist läbi ja tulin koju..

Walter ja Rodrigo olid siin.. Rääkisime nendega juttu.. Varsti sai juba süüa ja Walter sõi ka minu, Valentina, Uruguay ja Tomasega. Ohsapele, kus see alles vitsutab. Walter sõi ära suuuure kanakoiva, mega hunniku salatit ja siis palus mul veel tuua talle potist ühe suure viineri ja natuke riisi. Kui ta oma vinku oli ka ära lõpetanud, palus ta mul veel ühe tuua, aga pidin talle ütlema, et otsa said, sest nii ka oli :D Siis küsis ta Valentina käest, kes oma viinereid alles nosis, et kas ta plaanib need kõik ära süüa.. :D Ise ütles see Walter, et ta peab dieeti, et omale lõpuks tüdruksõpra leida :D Totu.

Peale sööki läksin elutuppa, kus Paz ja Leti vaatasid iPadist Okasroosikese multikat. Läksin siis Pazile seltsi, et Leti saaks sööma minna. Paz ei tahtnud üksi vaadata, tal kõht valutas :D Täitsa tore multikas oli, aga pidime pooleli jätma, sest tidrik väsis ära ja tahtis magama minna. Ma tulin ka siis alla..

Nagu ma juba enne mainisin, ei tea ma, kas meil siis homme on kool või mitte. Suure tõenäosusega ei ole.. Nii palju siis minu viimasest koolinädalast.. :D

No comments:

Post a Comment