Thursday, June 27, 2013

Okupeeritud kool = tore päev Luciaga!

Täna oli täitsa huvitav päev..

Ärkasin kell pool kümme, sest juba 10.45 pidi meil keemia praktika olema. Või no otsustasime minna kooli vaatama, kas meil ikka toimub tund või õpetajad streigivad..
Jäin nõksa hiljaks, aga jõudsin ilusti 10.50 kooli ette ja sealt avanes selline pilt:









Kool oli õpetajate poolt okupeeritud..
Saatsin kiirelt sõnumi Luciale, et talle edasi teatada, et tunnid jäävad ilmselgelt täna kõik ära.. Ta juba teadis..
See tegi mind ikka väga kurvaks, sest nad on kõik minu ilusad viimased koolipäevad ära rikkunud.. Mul jäi üle ainult loota, et homme on äkki taas üle tüki aja üks normaalne koolipäev või siis vähemalt näen oma klassikaaslasi matemaatika II tunnis, mis meil alati on toimunud, aga võta näpust. Hiljem nägin telekast, et see õpetajad hoiavad kooli lukus kuni laupäevani, ehk siis homme kooli pole ja minu viimane terve koolipäev toimus vist kunagi eelmine teisipäev!!! Nüüd on jama majas, sest kes mul siis pluusi täis sodib ja kes mulle märkmikusse mälestuskirju kirjutab..??

Natuke aega olime seal kooli ees siis ja rääkisime mõndadega juttu, kes ka kooli tahtsid minna.. Varsti tagasi koju ja küsisin Lucialt, et mis me nüüd teeme..?? Läbi mitmete sõnumite saime siis kokku lepitud, et peale lõunasööki kuskil kahe aeg lähen tema juurde ja siis vaatame, mis edasi saab.

Enne lõunasööki mängisin Paziga. Või no tema kirjutas igasugust jura arvutis wordpad'is ja vahepeal Paint'is ning mina olin talle toolikõrgenduseks ja isik, kes tegi teksti roosaks :D Korra kirjutasime koos Anni, Paz ja Reina ka :)
Siis sõime Reinaga kahekesi. Ta meil juba kokkab homseks Uruguay suurpeoks.. Täitsa ulme milline hunnik vutimune oli tal valmis keedetud. Küsisin, et mis ta nendega teeb, aga tuli välja, et vutimunad lähevad serveerimisele ainult mingi kastmega..
Kuna mul ei olnud õrna aimugi, kas homne pidu tuleb selline väga pidulik kleidi/ülikonna pidu või siis vähe tavalisem, siis õnneks või kahjuks sain Uruguaylt vastuseks, et tavalisem, sest pidu toimub maakohas.. Kleidiga oleks mul lihtsam olnud.. Ei oleks nii palju pidanud mõtlema, mida sega panna.. Nüüd juba vähe keerulisem..

Peale lõunasööki saatsin veel Pazi kooli. Isegi palus, et ma aitaks tal riide panna :). Ja siis kuskil kahest väljusingi kodust. Käisin enne Lucia juurde minekut Manueli juurest läbi, sest ta laenas mulle kunstitundideks seda lauda, mida siin peab kasutama, ja nüüd ma tagastasin talle selle ühe väikse Kalevi martsipaniga.. :)
Ning siis kappasin poodi, et osta nätsu ja seal samas tuli ka mõte, et teeks Lucia juures muffineid. Küsisin üle ja sain vastuseks, nagu igale oma küsimusele, "kuidas soovid!". Ostsin pulbri ja läksin siis tema juurde :).

Kodus pistsin mälupulga ka kotti niiet meil oli jälle võimalus filmi vaadata.. Läksime suhteliselt kohe ülakorrusele ja film läks käima. Teemaks Zombie ja tavatüdruku vahelise armastuse õide puhkemine! ISSSAND JUMAL KUI ÕUDNE SEE OLI! :D Mitte õudne hirmsas mõttes, vaid õudne jamas mõttes. Pole nii jura filmi juba ammu näinud!! :D Samas oli naljakas, sest ta oli tõesti nii jura :D
Peale filmi kobisime alla ja hakkas muffinite valmistamineee!! :)

POPI! Nende pere armas koer :)

Taga vanaema ja siin ees Ines (ema).
Natalia tuli poest ja tõi dulce de lechet :)
 
Maitsev tainas.

Ausalt oli maitsev!! :D


Esimesed said valmis! :)

Lucia katsetas uut nippi dulce de leche lisamiseks muffinitesse. Töötas!




tuhksuhkur ka veel peale..


 Ja kui need valmis said, oli kell juba pool kuus ehk siis "teeaeg" ehk siis "kakao ja muffinite aeg" :D Need tulid ikka niiiiii head! Paremad kui eelmine kord - kindel pauk! :D
Ja läks söömiseks!!!




Parim "teeaeg" üldse!!! :D Ütlen veel juurde, et tegelikult oli meil niiumbestäpselt 30 muffinit! :D







Ja peale seda istusime diivanile ja logelesime. Elu on ikka nii lill kui vähegi olla saab :).
Siis jõudis koju ka Gustavo, kes palus meil minna Irisarrisse (kuulus ja suht kallis kohvik siin, kus müüjakse kõige paremaid biscochosid :)) Gustavole tuuakse töö juurde vahest selliseid toredaid kingitusi ja nüüd ta sai kelleltki kingiks ühe kilo vabalt valitud biscochosid. Gustavo tuli ise ka kaasa, tema valis kõigepealt mõned natuke välja ja siis ütles meile, et ülejäänud valime meie, sest tema peab panka minema.. Oh sa pele. Ja kuna need biscochod kaaluvad väga vähe ja kilo täis saamiseks peab neid ikka suht palju valima, siis oli töö üsna raske :D
Ja tagasi tema juurde. Natuke veel istusin seal ja kell seitse otsustasin koju ära tulla. Oli juba natuke hilja ja Lucia pidi veel homseks oma tšellot harjutama.. Kahjuks mulle ta ei olnud nõus mängima..

Kodus istusin Reina ja Pazi juurde elutuppa ja vaatasime koos miki hiire multikat. Kurb hetk tuli peale.. Mul ju ainult vähem kui nädal veel jäänud ja ma ei taha veel tšau öelda... :(

Peale üheksat saime õhtusööki. Sõime taas koos Valentina ja Tomasega ja no need kaks läksid täiesti lolliks ära. Kõigepealt viskas Tomas mingi sibula oma taldrikust minu taldrikusse, ise istus teisel pool lauda. Reina nägi seda kõike pealt ja tema on meil ju see kõige suurem käitumisekriitik. Talle kohe üldse ei meeldi inimesed, kes tema jaoks ebaviisakalt käituvad ja no need tema kasvatatud lapsed on alati need kõige tublimad ja paremad ja viisakamad. Tomase käitumise peale ta ei öelnud ega teinud mitte midagi.. Siis hakkas Valentina laua taga veidraid häälitsusi tegema ja ainult tema enda jaoks oli see kõik nii naljakas. Siis nad läksid Tomasega kaklema, sest Valentina kiusas neid veidraid häälitsusi tehes Tomast. Tomas läks emale kaebama ja siis tuli varsti Leti alla ja sai Vale peale päris kurjaks. Käskis tal lausa söömine pooleli jätta ja oma tuppa minna. Kui Vale seda ei teinud, võttis Leti tal käevarrest kinni, tõmbas püsti ja kamandas ta ikka üles.. Normaalsed ikka küll..

Mina millegipärast tundsin end peale koju jõudmist natuke kehvasti ja tulin peale sööki kohe alla ära. Nüüd hakaks kurk valutama...

Tuleb minna ära tuttu..

Homme peole ja võibolla siis ülehomme jõuan jälle kirjutada!! :)

Olge tublid!

No comments:

Post a Comment