Tuesday, June 4, 2013

realityshow

Nii mõnus oli täna lihtsalt 10 tundi jutti magada! Korra äratas mind küll meie mersu mootor ja garaaži uks, sest keegi oli parasjagu vist tööle minemas. Aga see ei häirinud. Oligi hea märguanne, et Anni, ole rahulik, sa saad veel magada! :D

9.30 oli siis äratus. Kuna "tuba" oli külm, tahtsin kohe oma hiina imest soojendus masina tööle panna. See aga otsustas mul öösel katki minna. Eile õhtul ma ta kustutasin ja täna hommikul enam tööle ei läinud. Ei julge Reinale ka ütlema minna, see arvab raudselt, et mina lõhkusin ta ära.. Aga noh, täna õnneks nii külm ei olnud ja ma ei jõudnudki oma probleemi kellelegi kurta..

Läksin siis üles sööma ja peale sööki pidin kohe alla tagasi tulema, sest meil oli tänaseks plaanitud matemaatika I kontrolltöö teemal, mida ma ei tajunud ja oli vaja kasutada interneti enda abistamiseks. Leidsin siis sama teema eestikeelse õpetuse ka internetist, aga no ikka ei jaganud väga matsu.. Küsisin healt sõpsilt Maarja-Liisilt (kellele soovin siin kohal eksamiks head põrumist!), et kas nemad on mates midagi sellist õppinud.. Tüdruk küsis selle peale minu käest: "Kuskil Hiinas oled v?" Ehk siis nemad ei ole sellist asja oma silmaga veel näinud.. :D Aga ka eestikeelne tõlk väga abi ei andnud.. Õnneks mõni üksik asi sai selgemaks ja läbi selle üritasin teisigi asju endale pähe ajada aga jamh.. Väga palju sealt ei looda..

Enne kooli tegin oma lõunasöögi muidugi ära. Sõin eilset pajatoitu, mis oli ikka väga maitsev.. Hiljem aga juhtus minu kõhus miskit paha..

Koolis oli kõik korras. Esimesed tunnid pidid olema ühiskonnaõpetused, aga õpetaja ei ilmunud kohale millegipärast. Läksime siis osadega raamatukokku kontrolltööks õppima. Teise ühiskonnaõpetuse tunni ajal saime olla oma klassis.
Ja algasidki mated. Enne kontrolltöö alustamist olin lahe eestlane ja jagasin kõigile Kalevi "Oravakese" kommi. Õpetaja võttis lausa kaks - ühe lubas emale viia.. Kõigile muidugi maitses väga ja mõni käis isegi juurde anumas, aga "mul said nad otsa".. Algas kontrolltöö. Kui kõigil olid paberid käes ja õpetaja sai oma laua taha istuda, võttis ta kommi kätte ja hakkas sealt pealt lugema. Muidugi sattus ta väga elevusse, kui leidis kommipaberilt venekeelse teksti :D Jooksis kohe Sarale näitama!
Kontrolltöö oli iseenesest päris lihtne. Mõne asja jätsin ikka töös tegemata, aga tegin nii palju, kui suutsin! Olen suuteline! :D Lõpetasin teisena..
Andsin töö ära ja läksin klassist välja.. Kedagi polnud, mis siis nüüd teha? Läksin ostsin kohvi, jõin kohvi. Siis tuli meie klassist välja see lollakas abiõpetaja, kes arvab, et ta on mingi suur sõber mul. Igatahes, palusin tal ust lahti hoida, et ma saaks uuesti sisse minna.. Ja hakkasid sudokud :D
Ja viimane tund oli inglise keel. Lambi..

Koju. Natuke lebo ja siis sööma. Reina oli jälle kooki teinud ja seal kõrval oli just avatud dulce de leche tops. Ja tuli kakao ka juurde. Peale seda vaatasin natuke telekat ja siis pidin alla tulema ja end teatritunniks valmis panema. Kahjuks jäin sinna mõne minuti hiljaks, sest lõunase pajatoit tekitas kõhus gaase ja no selle leevendamiseks teate juba ise, mis tegema peab..

Aga hilinemine ei teinud miskit halba, sest kõik jõudsid umbes sel ajal. Alustasime oma eelmisel nädalal pooleli jäänud keeleväänamislausete ütlemisega. Mina unustasin muidugi oma lehe koju, aga ei olnud hullu. Seekord oli ülesandeks seista üksi laval ja siis kas sosistada või kuuldava häälega öelda teksti nii selgelt, et meie (publik) seda saalis kuuleks. Ülesanne jäi pooleli. Mina ja mõni veel peame homme tegema. Järgmisena andis õpetaja meile paberid, kus olid peal tegelased ja teema, millest pidime etendust hakkama tegema. Tegelasi oli 7+1. See üks oli üllatustegelane, kelleks olin mina. Tegelased olid :70-aastased mees ja naine, täiskasvanud mees ja naine, helitehnik, TV-direktor ja tema abiline. Ehk siis pidime tegema telesaate. Me siis mõtlesime välja, et teeme realityshow, kus saatekülalised on need vanaässid, kes osalesid teises maailmasõjas ja kes on pärit Eestist ning neil sündis Eestis sel ajal tütar (mina!), kellest nad midagi kunagi teadnud ei ole ja nüüd on see tüdruk saates, aga ta ei räägi sõnagi hispaania keelt.. Päris ulmeline lugu..
Kõik oli ülinaljakas ja tore aga nii kaugele me ei jõudnud, et mina oleks etenduses osaleda saanud. Aeg sai enne otsa..

Aga sain midagi kohutavat ka täna teada. Camila kodu, minu teatritunni klassikaaslast, rööviti ka laupäeva öösel vastu pühapäeva ja ta oli veel ise kodus magamas.. Täiesti õudne lausa. Ma siin hirmust varsti püksi tegemas, iga krabin minu toas äratab suurt tähelepanu. Pluss sellest ja paljudes teistes siin linnas toimuvates hirmsatest asjadest on juuksekarvad koguaeg püsti..

Kodus tuli natuke aega Reinaga koos olla ja siis jõudsid teised trennist koju ning oli söögiaeg. Peale seda istusin natuke elutoas ja juba kell 21.30 kadusid kõik oma tubadesse.

JA SIIS leidsin Britta skype'st, kellega hakkasime juttu tegema ja nüüd on kell üks läbi ja me ikka jutustame..


Mul lausa paluti, et ma täna oma fotoka kaasa võtaks ja et neist kahest pilti teeks. Võtsid täna lambist oma jalkasärgid kaasa, et poseerida mulle.


Õnnelik mina.
Head ööd!

No comments:

Post a Comment