Wednesday, January 23, 2013

Vihmane

Eile õhtul peale blogimist sõime lapsperega. Ja samal ajal käis üks suur vanade hittide kuulamine. Mis ikka kõigile meeldisid. Mõnus. Külalised olid ka veel meil - need, kes meiega kalal käisid ja muidugi Alfredo. Ja muidugi oli see Matilde ka siin. Üks normaalne laps ei saa lihtsalt niiiii tüütu olla. Ainult kisab ja karjub rõõmust või siis nutab täiega ja küsib koguaeg, kus ta papita on.. Või siis teine põhiküsimus miks, miks miks?

Kui need külalised lõpuks kõik ära läksid ja Paz magama oli pandud oli kell üks. Ja mis ikka muud kell üks öösel teha, kui lauamängu mängida! :D Me mängisime mingit sellist mängu nagu on Eesti, aga seekord terve maailma ja Uruguay kohta. Kaks võistkonda oli, naised ja mehed. Naised võitsid ka ühe kivikese tänu minule!! See oli ka ainus! Õnneks jäi seis viiki. Valentina vihastas oma suure sohi tegemisega kõiki nii palju, et mäng lõppes suhteliselt ruttu.. Vahepeal on ta tõesti liiga õel.. Või õigemini koguaeg.

Magama saime alles kell pool kolm, jällegi. Eile me politsei juurde ei jõudnudki, aga Uruguay ütles, et täna hommikul lähme. Pidime kohe varem üles ärkama. Muidugi ma arvasin, et ta siis äratab mind, aga ma ärkasin alles kell 11. Ja kumbagist YFUst pole uut infot kindlustuse kohta ka tulnud, niiet ma ei teagi täpselt, mis paberit ma sealt politseist vajan.. Äkki homme kuuleb miskit.

Hommikul sõin hommikusöögi ära ja siis nägin, et Valentinal ja Pazil on ujukad seljas, järelikult oli randa minek. Läksin panin ka siis omad selga, võtsin oma asjad ja läksin välja ootama. Siis tuli mingi auto meil siia mingi tädiga. Valentina, Tomas ja Lolo istusid autosse selle tädiga, niiet mina sain aru, et me lähme temaga randa. Aga siis tuli välja, et ainult Valentinale tuldi järgi ja meie ei lähe randa.. Õnneks sai Leticia meie suurest tahtmisest aru ja läksime ise randa, oma autoga. Hoopis teise randa. Me pole seal veel käinudki.. See asus seal, kus ma ükskord rattaga sõitmas käisin ja uusi paiku/maju avastasin. :) Imeilus! Kahjuks oli vesi väga-väga külm! Tomas ja Lolo tulid sealt kohe jala tulema, sest Tomasel oli mingi vingutuju. Küll ei sobinud talle rannas olev roheline lipp, siis ei sobinud talle ilma laineteta meri ja siis ei sobinud talle, et ema teda kreemitades natuke kreemise sõrmega tema juukseid puudutas. Aga meil oli mõnus :) Üks väga ilus koer tuli ka meie juurde sinna. Istus meie keskele maha ja oli seal mingi 10 minutit. Koerad on ikka armsad. :) Okei, on tõugusid, mis mulle absoluutselt ei meeldi, aga väga paljud on ikka ilusad..
Rannas oli tegelikult vahepeal isegi nats külm, sest vihmapilved olid taevas ja vihmast täna puudu ei tulnud.

Koju jõudsime, saime lõunasöögi ära söödud, kui oligi tormike kohal. Meie Uruguayga muidugi kohe autosse ja asja vaatama. Seekord nägi taevas väga vinge välja. Kahju ikka, et fotokat ei ole.. Aga täna me väga palju ei sõitnudki ringi. Nii äge see ei olnud, kui eelmine kord. Välgutas ja vihma sadas kõvasti. Tulime koju tagasi ja siiani on üks suur vedelemine ja igavlemine olnud. Korra käisime Valentinaga bensiinijaamas ratastega jäätist ostmas.

Ja muud ei miskit. Ilm on täna tõesti vahva olnud :)
Homme läheb Patricia ära ja minul on veel nii vähe Brasiiliani jäänud!!! OOOOOOTTAAAAAANNNNN!!!!

Päikest!
Anni

No comments:

Post a Comment