Monday, February 4, 2013

Vabandused.

Olen reisilt tagasi ja nagu ikka, on kõik reisid lahedad. See reis oli lihtsalt IMELINE!!!! Nii ilus, nii kaunis, nii uskumatu!! Emotsioonid nii laes, et lagi läks katki!

AGA ma ei ole oma reisikirjeldust veel valmis saanud.. Valetasin, ma pole seda veel kirjutamagi hakanud. Täna lihtsalt tahtsin logeleda ja ennast mitte sellega kiusata. Reis oli peale üübersuse ka väga väsitav niiet homseks ehk olen ära puhanud ja alusatan kirjaniku tööga. Ja mul on palju, millest kirjutada, sest isegi ühe päeva märgete tegemiseks kulus mul vähemalt tund.

Eile õhtul jõudsin koju natuke peale poolt kümmet. Pere (Leticia, Paz ja Uruguay) tuli mulle järgi, rääkisime autos natuke juttu, siis pandi mind kodus maha ja ise läksid nad välja sööma. Mina jõin kodus tassikese tee ja läksin magama ära. Aaa, ja muide, Reina is back in the house! Mind löödi meie koristajate/külaliste tuppa magama, sest Reina pidi Paziga magama ja kumbki meist ei taha minna naris ülesse magama.. Mugavad.

Mõtlesin, et magan täna ikka täiega, aga ikka vaatasin juba pool üksteist kella ja järgmine tund möödus pool uneledes. Ärkasin siis üles, käisin pesus ja sõin hommikust. On tore jälle kodus olla, kuigi endiselt ei tunne ma siin end väga turvaliselt. Kontroll asjade olemasolu üle käib ikka päris tihti. Telekast tulid hispaaniakeelsed simpsonid ning natuke sai ka Paziga mängitud. Tal vist isegi hea meel mind näha :) Teeb tuju heaks! Ja varsti sõime lõunat.

Kuskil nelja aeg otsustasin oma arvuti üles otsida. Lasin selle Leticial kuskile turvalisse kohta enda lähedale panna, just in case nagu öeldakse.. Leticiat ja Uruguayd aga ei ole ma peale eilset näinud.. Ju nad oma kohustusi kuskil teistes linnades täidavad. Leidsin selle surnud akuga armsakese Leticia kapist. Esimene koht, kuhu vaatasin.. Seal samas kõrval ka veel tähtsamad panga asjad.. Väga hästi ära peidetud, peaks mainima.. Aga ma võin kindel olla, et enne olid nad paremini ära peidetud, sest Leticia pani minu silme all need ühte turvalisemasse kohta. Ja nüüd ei olnud tema kapis palju asju ega ka kohvreid voodi all. Panin oma compu tööle ja tervitasin üle tüki aja ema-isa. Rääkisime täitsa pikalt-laialt mitu tundi. Alles kella poole kaheksa aeg tulin elutuppa, et leida mõnda hamba alla. Ja siis hakkas telekast mingi tuhkatriinu film, mida ma muidugi kunagi ammu näinud olin, aga vaatasin uuesti :)

Ja siis hakkas juba õhtusöögi aeg. Küsisin Reinalt, et kas ta jääbki terveks veebruariks minu voodisse magama või et mis värk on. Tuli välja, et me ei jäägi siia terveks veebruariks, vaid lähme juba reedel ära.. See seletab ka asja, miks Uruguay ülejäänud kaks ratast ära Minasesse viis, Leticia riidekapp täitsa tühi oli ja meie maja ette "rendile anda" silt välja oli tekkinud. Jah, meid rööviti ka eelmisel esmaspäeva öösel ning seekord oli nende jobude huviorbiidiks kaks jalgratast. Mõnes mõttes olen täitsa õnnelik, et ära lähme, aga samas ei taha seda ookeani veel ilma minuta jätta..

Homseks siis proovin oma tekstikese valmis kirjutada..

Üks videoke ka.. Emmelt-issilt armas üllatus mulle :) Oleks ka väga tahtnud nendega seal olla... Aga varsti näeme seal!

Sellele tekstile vajutades näed videot.

Olge numpsid.

Muide, simpsoneid saab siin vist päev otsa vaadata.. Ainult need tulevadki telekast..

No comments:

Post a Comment