Tuesday, June 25, 2013

On siis või ei ole??

Nonii, mis siis täna?

Ärkasin kell 10. Kell 12.20 läksin ikka kooli, sest osad ikka läksid, kuigi pidi olema streik ja tunnid mitte toimuma. Aga tegelikult on nii, et need tunnid ikka toimuvad, mille õpetaja ei streigi. Ehk siis kunagi ei saa kindel olla, kas tund toimub või mitte..

Ühiskonnaõpetused toimusid, aga kuna meid oli nii vähe, siis me väga seal miskit ei teinud.. Või no minul oli ikka palju teha - sudokud :).
Peale ühiskondi oleks pidanud tulema matemaatika I poolaastakontrolltöö, aga see õpetaja koguaeg streigib ja eile kohtusid õpetaja ja Diego tänaval ja Diego küsis, kas meil on siis täna tund või mitte. Õpetaja ütles ei. Aga me natuke ootasime ja siis öeldi alt, et see abiõpetaja varsti tuleb.. Abiõpetaja on meil see nõme naine, kes arvab, et ta on ilgelt tark, aga tegelikult on ta täitsa loll. Noja kuna meid oli ikka nii vähe ja abiõpetaja ka ei teadnud, et õige õpetaja ei tule, siis tehti selline kordamise tund, kus võis siis igasuguseid küsimusi küsida selle kontrolltöö teema kohta.. Lõpuks Lucia võttis vedu. Enne tundi, kui me veel ei teadnud, kas meil on siis mate või mitte, tahtis ta tubli lapsena oodata, aga mina ainult nügisin ja nügisin teda sealt klassi juurest minema, sest ma olin raudpolt kindel, et meil pole seal miskit teha.. :D Ja mates ta tegi mõne ülesande läbi ja siis tulimegi tulema. Läksime tema juurde.

Ukse avas meile Gustavo ja Lucia hakkas talle kohe tema uusi teadmisi tema jope vallas jagama. :D Ehk siis Lucial on see suusajope, kus sees on see asi, mis eest tuleb eraldi kinni panna ja siis ei tule tuul alt sisse. Ja ta ei teadnud, et need nii käivad ja et see selleks mõeldud on :D Kohe näha, et neil seal ikka talvejoped väga populaarsed ei ole :D Ja see mäepileti vidin oli tal ka jope küljas :D Ütles, et nüüd ta tuleb selle jopega Eestisse :).

Lucia juures sõime. Kõht oli väga tühi. Lucia see armas vanaema oli ka seal, kes mind juba igatseb :D Korra seisime Luciaga kõrvuti kööginurgas ja siis ütles Juan Manuel, et me oleme nii sarnased.. Ei tea öelda.. Ja siis tuli vanaema, kes kõigepealt ütles Lu'le, et ta talle musi annaks. Ja siis ütles mulle, et ma olen ka nagu tema lapselaps ja andku ma ka talle musi :D Ma olin just oma kakaotassi pesemas..

Siis andis Gustavo meile käsu, et peame minema poodi alfajorest ostma, sest tal tuli isu. Läksime. Mis siis, et kell oli 15.50 ja Lucial oli kell 16 algamas inglise keele tund. Mina põdesin selle üle palju rohkem, kui tema :D
15.57 jõudsime tagasi koju ja hakkasime oma alfajoreseid sööma. Istusime rahulikult diivanil, Juan Manuel harjutas oma vioolamängu nõksa. Oli tore. Peale nelja kunagi hakkasime minema. Saatsin Lucia ja Natalia nende tundi ära ja tulin koju.

Või no tahtsin koju tulla, aga kedagi ei olnud jälle. Jäin siis ootama, panin muusika uuesti kõrva. Järsku Reina oma podiseval häälel ütles "Anni" järsku mu selja taga.. Ehmatasin. Aga sain tuppa. Tulin alla, olin arvutis, uurisin juba lennu asju, et kui palju mu kohver võib kaaluda lõpuks. Kuradi Finnair'il on limiit kuni 23 kg.. Tam'il (Montevideo - Sao Paulo) 32kg ja Lufthansal 45kg!!! Kui ma nüüd õigesti aru sain.. Aga eks siis tuleb kaaluda ja möllata nende pagasitega..

Kell 18.55 oli mul algamas teatri tund. Läksin kohusetundlikult kooli, kuigi teadsin, et neil on täna see poolaastakontrolltöö, homme on ka. Ma teadsin, et täna on praktiline töö ja et mul on seal lõbus, aga ei. Täna just teoorika. Nii umbes kaks minutit istusin ja vaatasin, kuidas teised tegid, aga siis tuli kopp ette ja küsisin, et kas nad teevad seda tõesti terve tunni. Jah. Ja tulin tulema.

Teel koju kohtasin Barbarat, ta venda Gonzalot ja nende ema. Nad olid teel vanaasjade oksjonile :D. Või no Barbi läks balletti.. Aga ma siis läksin nendega kaasa. Pea iga õhtu ju kõnnin sealt mööda, aga pole kordagi sisse läinud.. Nüüd läksin kaasa :D Dziisus kui kiirelt see kohtunikuonu seal rääkis. Ma üritasin mitu korda asjade maksumust kaasa öelda, aga ei suutnud..

Seekord miskit minu sõbrad sealt oksjonilt ei ostnud. Tulime tühjade kättega koju.

Kodus pidin tükk aega ootama enne, kui lõpuks õhtusööki sai. Kõht oli jube-jube tühi. Aga nüüd jälle kõik mõnus ja olen siin oma toas teki all külma eest peidus..

Homme on jälle streik! Nad lausa okupeerivad kooli ära! :D 24 tundi!! :D Teeme Luciaga miskit vahvat võibolla :) Tema graafik on ikka mega tihe niiet täidame kõik tühjad kohad minuga! :D

Head aega! :)

2 comments:

  1. Mis 45 kg Lufthansaga!?? :D No see küll võimalik ei ole. Ikka 22 kg. Ei ole seda 45 kg õnne.. Meile räägitakse siin, et võib-olla kui hästi läheb, siis saab teise kohvri ka tasuta või poole hinnaga, kui pikk ja ilus jutt maha rääkida, et ma oled vahetusõpilane jne.
    Aga kui oleks 45 kg, küll ma oleks õnnelik! :D

    ReplyDelete
  2. Ikka 23kg on.. Kuskilt lugesin väga valesti.. Ei suutnud ise ka seda 45 kg uskuda!!! :D
    Ohjura.. Kuhu küll need asjad kõik toppida..??:D

    ReplyDelete