Saturday, December 15, 2012

Neli seina ja teater.

Eile õhtul siis jäi õhtusöögil käimata ja vaatasin hoopis Kariibimere Piraatide teist osa. Lõpp jäi arusaamatuks, aga juba kolmas osa tõmbab :). Samal ajal, kui mina filmi vaatasin, Camila juba norskas minu kõrval. Järsku helises kuskil kaheteist ajal öösel telefon. Lauatelefon. Gabriela kohe jooksis teisest toas siia. Ei saanud mina aru, kes oli. Vaatasin oma filmi rahulikult edasi, järsku keegi karjub akna tagant: "Anni, kas Camila on ka seal?" Ütlesin, et on küll ja hakkasin Camilat üles ärata, sest see ju ei kuule magades midagi. Aga siis jooksis jälle Gabriela siia ja ütles vist midagi kaduge minema sarnast. Pöördusin jälle oma filmi juurde tagasi ja siis sai rahulikult lõpuni vaadatud. Peale filmi üritasin magama jääda, aga uni ei tahtnud kohe üldse peale tulla. Ei tea, mis viga oli.

Hommikul ärkasin kümnest, et juba peale hommikusööki kohe linna minna. Kutsusin Camila ka kaasa, algul küll vaatas vähe kõhkleva näoga, aga tuli siiski. Käisime ta ema töö juurest ka läbi ja seal läks jutt öö peale. Ma päris täpselt aru ei saanud, aga Gabriela vist oli mu peale pahane, et ütlesin, et Camila on kodus.. Nojamh. Ajasime oma asjad ära ja tulin tagasi koju. Terve ülejäänud päeva rääkisin emmega, hiljem veel issi ja reioga ja õhtul ka vanaema, vanaisa, onkeli, Monsa ja "äää"ga (Otto on nimeks). Oli vahva :). Päev täis pere!

Kell oli juba 19.45 ja kell 20.15 pidi algama mingi asi teatris, mida pidime Gabriela ja vanaemaga vaatama minema. Gabrielat ei olnud kodus ja keegi teine küll kuskile end sättimas ei olnud. Läksin siis asja uurima ja tuli välja, et vanaema ei lähe ja Camilal on sõbrad külas ja ta ei olekski pidanud minema. Tänks, et mulle ütlesite, sõbrad! Aga kuna tervet päeva ka siin nelja seina vahel ei tahtnud enam veeta, siis kamandasin Camila mind linna viima, täpsemalt Gabriela töö juurde ja sealt läksimegi Gabrielaga teatrisse. Algul ootasime kuskil 20 mintsa seal teatri ukse taga ja kui sisse saime, siis pidime muidugi kohe teise ritta jooksma.. Nojamh. Teate neid orkestreid, kes marssides pilli mängivad? Tegemist oli umbes selle taolise klubiga. Algus oli täitsa paljulubav, aga seda ainult esimene laul. Siis enam seda marsimise bändi ei olnud ja edasi läks asi ainult üksikute lauljate kordamööda laval käimisest ja ühesuguse häälega laulmiseks. Ma ausalt ei saa aru, kuidas siin saavad kõikidel lauljatel nii sarnased hääled olla??!! See oli minu jaoks natuke igav. Vahepeal käis laval üks järjekordne tüdruk laulmas, kellel olid ka taustatantsijad. Üks neist suutis kogu vaatepildi ära rikkuda, sest pingutas nii räigelt üle oma tantsimisega, et kohe valus hakkas :D.. Siis tuli lavale Simmo. See Reio sõber. Okei.. Temale vääääga sarnane isik ja hakkas laulma midagi sellist:


Minul oli nalja palju. Siis käisid kuskil eemal koridoris mingid kaks pauku. Arvatavasti kellelgi kukkus midagi, aga minu mõtted olid ülejäänud kammaiijaa ajal sellel, et kui peakski mingi tulistamine toimuma, kuhu ma siis peidaks. Sellelt trallilt tulime umbes 21.45 ära, sest Gabriela arust oli kell juba väga palju ja ta tahtis koju tulla ja oma Camilakest näha. Sinna kontserdile tuli ka Gabriela poe omanik, kes juba peale esimesi laule jalga lasi. Ta ausalt ei paista selline inimene olevat, kes käiks sarnastel üritustel, aga seekord oli ta vist mingi toetaja. Ei pidanud väga vastu :D.

Tulime siis kodupoole, mina sattusin jälle kuust vaimustusse. Ei ole küll täiskuu, aga väga väga ilus ikkagi. Jõudsime koju, Camilat ei olnud, mina hakkasin oma õhtusööki, puuviljasalatit lõikuma ja siis tuli ka Camila oma kuti ja Manueliga. Taas külalised. Aaa, muide.. Camila käis täna juuksuris ka. Nüüd on tal umbes sarnane soeng nagu Tiina Tublil, aga oma mustade juuste sisse lasi ta lisada punast ja sinist. Gabriela ütles selle peale, et talle ei meeldi, aga kui ta nii tahab, siis las olla.. Vanaema ja Camila läksid sellepärast lausa tülli :D Naljaninad..

Filmi vist ei jõuagi täna vaadata, sest nett on niii ulme aeglane meil siin täna millegipärast. Ei tea..

Olge vahvad ja homme jälle! :)

No comments:

Post a Comment