Monday, January 14, 2013

Möllupäev Paziga

Eile õhtust veel natukene. Kui nemad koju tulid, hakkasime sööma ja peale seda logelesime teleka ees. Magustoiduks sõime jäätist, otse pakist, kahekesi Paziga.. Ei hakanud kausse määrima :D. Kuskil natuke peale kahteteist, vist isegi poole ühe aeg oli Patricia jäänud diivanile tukkuma ja ma mõtlesin, et peaks Pazi ka juba tuttu panema. Läksime siis kahekesi kööki ja ta oli täitsa nõus tuttu minema. Hakkasime tema unejooki (kakao lutipudelis) valmistama, kui järsku ärkas Patricia ka üles. Edasi tegutsesid nad juba kahekesi. Aga siis läks jamaks nagu ikka. Tuli peale ema igatsus ja väikseke ei tahtnud üldse aru saada, et ema ei tule. Ma hakkasin kõrvaltoas ennast magama sättima ja kuulsin, kuidas Patricia ja Paz seal kõrvaltoas kaklesid.. Minu arust oli Patricia Paziga natuke karm isegi, aga nojamh. Lõppes see sellega, et mindi tagasi teleka ette. Liitusin siis ka nendega. Enne panin tuduriided ka selga ja võtsin oma teki, õigemini lina ka kaasa. Nii me siis pikutasime siin diivanil, telekast käis mingi lasteprogramm (jah, kell üks öösel käisid telekast lastesaated) ja Patricia mängis iPadil mingeid mänge. Lõpuks kella kahe ajal jäigi Paz meil siia tuttu ja viisime ta ilusti ema-isa voodisse ning läksime ise ka tuttu.

Ärkasime Paziga alles üheteistaeg. Mul oli mingi vastik-paha kõhuvalu ka, mis hommikul magada ei lasknud.. Sõime hommikust ja mängisime natuke. Tegelikult terve päeva olengi siin Paziga tegelenud. Hommikul mängisime, siis sõime juba lõunat, peale lõunat jälle hullasime ringi ja siis ta pandi magama.. Patricia pani. Minu nägemist mööda ei olnud ta veel üldsegi väsinud, aga magama jäi ikka väga ruttu.

Kella kolme aeg läksin mina ja tegin ühe päääris suure tiiru rattaga. Kaks kampa küsisid minult ka teed. Üks kamp tahtis autoga teada saada, kuidas saab maanteele, mis viib Montevideosse, ma ei teadnud.. Teine kamp, mees ja naine, küsisin, kuhu poole jääb kesklinn, teadsin..

Koju jõudsin poole nelja aeg, toimus pesu ja muu säärane ning siis tulin arvutisse ja tegin mõne asja siin. Siis ärkas ka Paz. Nad käisid Patriciaga poes ja kui tagasi tulid, veetsin uuesti Paziga aega... Siis tuli käsk Patricialt, et Paz peab pessu minema. Muidugi tahtis ta seda jälle koos emaga teha, aga kuidagi moodi sain ta nõusse minema ja siis me seal vannitoas kahekesi naljatasime :D. Pesin ja kuivatasin ja panin pisikese riide ja mäng võis jätkuda. Või no tegelikult tulid jälle michael jacksoni videod arvutist.. Ja nüüd siis kirjutan teile seda..

Peale Pazi ülesärkamist on meie Patricial millegipärast koguaeg pahur tuju olnud.. Ei tea, mis temal viga.. Meie siin Paziga mängime ja tema vahepeal keelab meil igasuguseid kõige tavalisemaid asju teha.. Ja kui me olime kõik ilusti pesust tulnud ja ennast korda teinud, seal hulgas ka pea ära kamminud, kästi meil seda viimast mitu korda korrata ja lõpuks tuldi veel kätega kontrollima ka, kas ikka ilusti kammitud on.. Äkki õhtupoole läheb meie tujuke paremaks :)

Aga mõned pildid veel eilsest.. natukene naljakad ja veidrad, aga mis siis :D


keskendunud..
Ja nii me seda Michaelit naudime..

Jeeeiiii!!
Unustasin video jälle ära.. paha mina, paha mina..

Päikest!

Tsau!

2 comments:

  1. Sa puha neeger ju :D :D
    Kindel, et ikka Eestist pärit? Äkki on mõni Aafrika esiisa ka? :D

    ReplyDelete
  2. eii.. issi on ikka oma issi sealt vana-võidust :) ja ma olen siin palju tumedamaid näinud. ja tegelikult ega ma nii tume ka veel ei ole. nad siin liialdavad. meie eesti noored tütarlapsed on suvel ikka kordades pruunimad :D

    ReplyDelete