Friday, October 12, 2012

Naerata!

12.10.12

Heh, vahva kuupäev täna :)

Tuju on ka vahva täna. Hommikul läksime kooli, hullult suur väsimus oli peal.. Esimene tund oli ajalugu ja see oli ka viimane enne suurt kontrolltööd oktoobri lõpus. Õpetaja muidugi tänas meid palju selle toreda üllatuse eest ja ta tunnistus ka üles, et aimas midagi, sest ta nägi mind tordiga kõndimas ja see tundus talle kahtlane. Ikka mina jäin süüdi!! :D Täna on siin ajalooline päev, sest Columbus avastas mitu aastat tagasi selle koha ja sellepärast on meil esmaspäeval ka vaba päev koolist. Sellest rääkis meile meie õpetaja. Seega minu jaoks mõeldud pidu toimub hoopis pühapäeva õhtul. Teine tund oli meil matemaatika, kus algul pidi olema kontrolltöö, aga kuna see teema on minu klassikaaslaste jaoks raske, siis hakkati kooris karjuma "Homme!!". Täpselt nii, nad õppisid ära, kuidas öelda eesti keeles homme ja siis karjusid seda seal mate tunni algul. Meie mate õpetaja on ikka väga mõjutatav ja meie kontrolltöö lükati homse peale. Võtsime siis uut osa edasi, mis tundus nii lihtne, aga ma lihtsalt ei saanud muhvigi aru.. Eks tuleb netist õpetusi otsida.. Ja siis tuli vahetund, kus me saime teada, et meil jäävad astronoomia ja kirjandus ära, ehk siis meil oligi ainult kaks tundi ja saime tagasi koju magama minna!! :) Me gusta!!

Peale lõunat läksin ujuma, ilma Camilata, sest tal oli inglise keele tund. Olin täna kuidagi päris tubli ja ujusin ikka päris palju. Tundi tulid ka mingid kaks poissi, keda ma varem kunagi seal ei ole näinud ja väga ei teenud neist välja ka. Tunni lõpus hakkas õpetaja mult küsimusi küsima, nagu kuidas mu nime kirjutatakse, kust ma pärit olen, mis linnast jne.. Kui ujumine läbi sai, läksin Victoria (minu tugiisiku) juurde ja kohtusin temaga esimest korda oma siinoldud ajast. Kui eile kirjutasin, et olen temas natuke pettunud, siis täna ma enam nii pettunud ei ole.. Muidugi on see vähe paha, et ta minuga ise väga kontakti ei hoia, aga tegelikult on ta väga tore inimene. Me rääkisime kõigest ja ta andis mulle nõu. Aga paraku ma väga palju siin muuta ei saa, sest Minas on nii väike koht, et siin ei olegi väga midagi teha, et oma igavust peletada. Ta kutsus mind ka järgmisel nädalal siin toimuvale traditsioonilisele suurele kontserdile koos tema sõpradega. Ma ei tea veel, kas ma lähen, sest kui ma ütlesin seda Camilale, siis tema arvas, et me lähme koos tema sõpradega ja ta oli vist natuke pahane minu peale, et ma tahan midagi teha ilma temata.. Niiet ma pean valima ja mõtlema.. Aga samas Victoria ütles ka mulle, et ma pean leidma endale oma sõpru, sest ausalt öelda, osad Camila sõbrad väga tüütud ja kui ma veedan nii palju aega koos oma hostõega, siis me varsti tüütame üksteist ära ja tekivad tülid.. Oehh, ma ei tea mida teha.. Õnneks on veel natuke aega, et järele mõelda..

Vahepeal tuli Victoria juurde ka üks poiss, kes läheb jaanuarist Saksamaale vahetusõpilaseks ja nad tegid intervjuud. Mina kuulasin pealt ja mõnest asjast sain isegi aru. Victoria näitas talle ka pilte ja muid asju oma vahetusaastast ja need olid väga põnevad ka minu jaoks!! Ja siis tuli veel välja, et see sama poiss oli täna ka meie ujumistrennis ja mina ei tundnud teda ära.. Natuke piinlik, aga nojah..

Victoria juurest tulin jala koju, sest Camilal sai bensiin motikast otsa! Tore, sest mulle väga meeldib siin kõndida. Ilm oli ilus ja tuju oli hea. Kahjuks mu mõnusad kõrvaklapid läksid katki ja mul oli terve tee tegemist nende õigesti hoidmisega, et ma natukenegi saaks veel kuulata. Ja kuna tuju oli hea, siis muidugi laulsin kõva häälega kaasa! See oli väga mõnus hetk minu päevas. Koju jõudes avastasin Camila oma poisiga ühte filmi vaatamast, mille nad olid laenutanud. Mina vaatan seda hiljem üksi, sest sellel ajal, kui nemad vaatasid, oli mul keele tund. Sain teada, et ka Patriciale (hispaania keele õpetaja) ei meeldi meie inglise keele õpetaja :D HAHAHAAA, naersin kohe kõva häälega :D Ja nüüd istungi ja hakkan kohe filmi vaatama.

Lubasin teile eile ka ühe video siia panna, aga see ei tööta mul millegi pärast.. Eks uurin asja ja panen selle kunagi hiljem siia, kui võimalik.

Ilusat ilma ja ilusat Saaremaa Rallit! :)

Anni

No comments:

Post a Comment