Thursday, December 20, 2012

Unemütsid

Esimene terve päev uues peres. Kõik on supeer!!

Eile öösel kirjutasin seda eelmist postitust ja siis lugesin meile. Nägin, et etv'st oli kiri tulnud ehk siis öösel kella kahe aeg sain alles teada, et tunni ja 25 minuti pärast olen oma videoga eetris! Tekkis paanika. Palusin neil küll varem mulle öelda, aga kahjuks unustasid ka nemad. Hea, et nii paljugi ette teatasid :). Panin kiirelt facebooki ja blogisse teated üles ja endale äratuse kella veerand neljaks. Magama jäin alles viis minutit enne äratust. Äratus käis ja võtsin kohe arvuti sülle, et valmistuda otseülekandeks. Tegin veel arvutis kiire puhastuse ka ära, et video ikka normaalselt jookseks. Kahjuks oli mul sel hetkel nett seal oma urkas nii halb, et nägin videol ainult lõppu. Aga õnneks kuulsin ka kommentaarid ära. Need olid küll vahvad! Ja kui video läbi sai, pidin muidugi facebooki vaatama ja juba esimesed üllatujad jagasid oma muljeid! Nii tore oli, et minu mõeldud plaan läkski täide! Kõik üllatusid!! See tegi tuju väga super heaks!

Lõpuks läksin siis alles pool neli meie aja järgi magama. Hommikul ärkasin kell 11 ja tulin üles. Hommikusöögiks kohvi piimaga ja kaks röstsaia võiga. Reina (mitte Reine) tegi mulle ja väike Maria Paz tuli ka mulle seltsi. Peale hommikusööki veetsin aega natuke virtuaalmaailmas. Facebook oli täis üllatunuid. Rääkisin vennaga nõksa juttu ja ka Camila küsis minult, kuidas mul elu on.. Juba igatseb :D Siis ärkas vist ka Valentina ja läksime Tomase tuppa jälle seda xBox'i mängima. Või no Valentina mängis. Peale seda oli lõunasöögi aeg ja Leticia tuli ka koju. Poole kolmest oli mul ujumine. Mina läksin vanast harjumusest juba pool tundi varem kodust välja. Olin trennis juba 14.05.. Pidin natuke ootama. Trennis küsisid osad, kuidas mul perevahetus läks ja kas kõik on hästi. Ja üks trennikaaslastest, Evangelina õde, kutsus mind ja mõnda teist trennikaaslast teisipäeval oma sünnipäevale, aga ma veel ei tea, kas lähen. Jõulud on ju sel ajal.. Väga ei usu ka, et sel kuupäeval ta oma sünnipäeva ikkagi peab. Eks näeb.

Ujumas oli meid jälle palju ja treeneril mingi ülesanneteandmise isu. Algul pidime viis minutit ujuma ükskõik mida ja siis algas üks umbes nagu ringmäng seal basseini radade peal. Vahva oli, aga peale minu ja Valeria (see kõige parem ujuja meil seal) olid meie rajal veel kaks poissi. Üks neist ei osanud väga ujuda. Teine ütles mulle, et ma olen ikka väga kiire ujuja.. Ise seda väga ei usu.. Aga ta oli üks pisike poiss ka.

Peale ujumist tulin koju ja kella neljast oli Patriciaga esimene tund selles kodus.. Tahtis kuulda minu eilsest päevast, kuidas hüvastijätt vana perega läks ja kuidas kujunes välja ülejäänud päev jne.. Tervet tundi ei teinudki seekord täis.. Ainult 40 minutit jutustasime. Aga homme jälle! :)

Ja kodus kedagi peale Reina ei olnud. Aa, vist oli Uruguay ka, aga tema tegi oma igapäevast lõunauinakut. Peale tundi tegin skaipisin ema-isaga, et teada saada, kas nad ka ikka said pihta. Said. Tore! Siis tulid teised ka koju. Nad vist käisid juuksuris, sest Valentinal olid uhked lokid juustes..

Õhtul tulid meile veel väiksed külalised. Mina olin jälle rahulikult arvutis ja siis järsku tulid minu juurde neli väikest tüdrukut ja Valentina ning mind hakati igasuguste küsimustega pommitama. Tunne oli jälle nagu vahetusaasta alguses. Panin siis arvuti kõrvale ja rääkisin nendega pikalt juttu. Kellegi lapse ema oli ka siin, kes minult küsimusi küsis. Enne seda lõpetasin ka Eugeniale jõulukingi/kaardi tegemise ja nüüd on see üleandmiseks valmis. Tore! Ka tema oli väga huvitatud, kuidas mul perevahetus läks. Päeval leidsin oma telefonist temalt sõnumi.

Millegipärast on terve pere täna lihtsalt väga-väga väsinud. Kaasaarvatud mina. Kõik kustuvad vaikselt ja kohe-varsti lähen ise ka tudile ära. Üks vahva asi, mille ma vist unustasin eile Maria Paz'i kohta kirjutada on see, et talle meeldib käia ringi ema kingadega. Täpselt nagu mina pisikesena!! Ta on ikka nii nummipummikas!

Ja päeval toodi meile siia üks suur 42 tolline televusser. Õhtul ütles Leticia mulle, et see on sinu jaoks. Ma ei ole kindel, kas ma õigesti kuulsin.. Arvan, et mitte. Aga see telekas võetakse La Palomale kaasa :). Kodus on meil siin ka mingi ulmeliselt suur telekas, aga millegipärast on nii jama pilt. Pole üldse terav ja selge.. Ei tea...

Aga ma rohkem siis ei kirjuta. Homme jälle :) Kui ilus ilm tuleb, siis teen kodust video ka. Praegu on väljas külm ja vihmane ja siis ei saaks kõike ilusat väga näidata. Ootame kõik koos!

Ilusat maailmalõppu!

PS! Möödunud on alles poolteist päeva selles peres ja ma tunnen end juba täitsa kodus ja pereliikmena!! Niimõnna! Patricia ütles ka, et ma säran ikka väga! :)

Siin veel video ka, kes ei näinud minu tervitust. Koos saatejuhtide kommentaaridega..

1 comment:

  1. http://etv.err.ee/index.php?05663257&video=6026 Siit saab tervitust järgi vaadata.

    ReplyDelete