Thursday, November 1, 2012

Montevideo ja halloween

 01.11.12

Eile käisime siis Montevideos.. Hommikul sai kauem magada - mmm, mõnnamõnnamõnna - ja äratus oli kell 10. Camila pidi ikka kooli minema filosoofia kontrolltöö pärast ja seega sõin üksi hommikust. Natuke aaega jõudsin istuda ja siis ta tuli, näos suured pisarad. Tükk aega oli vait minu küsimuse peale, et mis juhtus ja siis ta lõpuks ütles, et läksid oma kutiga lahku. Ohjummel, milline draama. Õhtuks olid nad aga jälle õnnelikult koos nagu ikka need noorekesed - tiksuvad koguaeg kokku-lahku-kokku-lahku. Siis läksin pessu ja Camila ütles mulle, et lähme Manueli juurde ennast valmis panema.. See tundus ikka väga imelik minu jaoks ja mul olid veel mõned asjad pooleli, aga peale lõunasööki viis Gabriela mu sinna.. Alguses ma teadsin, et me lahkume kell pool kaks, aga kui ma jõudsin kell üks Manueli ukse taha, astusid nemad juba kleitides ja meigiga uksest välja.. Mina olin oma tavapärastes riietes ja ei mingit kleiti polnud veel seljas.. Siis tuli välja, et pidime juba kell 12.45 bussi peale minema, niiet meil oli ikka väga kiire. Jooksin siis ruttu tuppa tõmbasin riided seljast, panin ruttu teised selga ja jooksime kooli poole (PS, kontsadega jooksuvõistlus.. :D pole tore), kus buss meid juba ootas. Bussi uksed läksid meie tagant kohe kinni ja sõit algas. Tee pealt võtsime peale ka keemia õpetaja, keda ma alguses üldse ära ei tundnud. Koolis on ta meil koguaeg olnud hullult lokiliste juustega ja nüüd olid need täitsa sirged.. Alles Montevideos tundsin ta lõpuks ära :D.

Kohale jõudsime pool neli, täpselt lõpetamise alguseks. Mine hulluks, kui ilus teater see oli!!! Väga suur ja mitme rõduga. Hiljem ka pilt :) Lõpetamisel anti nendele ettevõtetele, nagu meil, auhindu ja kui esimesed kolm auhinda ja nominenti olid nende hulgas, kes keset saali istusid (meie ja mõned veel istusid boksides), siis sain aru, et meie sealt mingit auhinda ei saa :D Tüütu oleks ju oodata, kuni me sealt boksist ükskord kõik välja saame ja siis lavale lõpuks jõuame.. Ja nii oligi, meie vahva seebimiiting ei saanud ühtki auhinnakest.. Mis seal ikka. Tegelikult said auhinnad suht ühed ja samad ettevõtted. Varsti tüütas nende samade kleitide vaatamine väga ära. Kui auhinnad jagatud ja mingi video ka vaadatud, tuli mustkunstnik oma veidrustega lavale. Nõme tunne on ikka, kui mittemillestki aru ei saa :D Seekord pean silmas neid trikke..

Ja juba kahe tunni möödudes lõppeski kogu see värk ja meie suundusime taaskord ostukeskusesse.. Sinna samma, kuhu eelmine kordki.. Muidugi ei saanud me poodi minna ju oma kletitidega, seega vahepeal toimus bussis ka suur riietevahetus.. Päris naljakas oli :D. Keemia õpetaja oli see, kes varjas bussi tagumist poolt, kus tüdrikud riietusid, ja valvas, et ükski poisi silmapaar ei oleks suunatud sinna poole. Seekord anti aega poolteisttundi ja kuna kõht oli juba täitsa tühi, siis otsustasin midagi hamba alla pista. Ja ma vist ei unusta seda söögikorda kunagi, sest ma leidsin ühest putkakesest LEIBA!! Ja mul oli ausaltöeldes ükstakama, mis ta maksab (maksis 68 peesot, 2,6 eurot) ja ma ostsin omale selle kauaihaldatud võileiva!! Mine hulluks, kui hea see oli.. Ma ei tahtnud pärast midagi muud süüa, sest see maitse oli suus ja sellest loobuda oli raske! Edasi läksin vaatasin taas poodides ringi, teised olid niisama. Enne äraminekut oli meil natuke aega ja siis hakkasime osadega xBox-i (?) mängima.. Mäng oli umbes sama nagu wii mängud, et liigud ja siis see isik seal televusseris liigub sama moodi, aga pulti ei pidanud käes hoidma. Oi, päris väsitav oli see üks mäng, mis me mängisime. Pidi hüppama ja kükitama ja eest ära astuma ja.. Aga vahva oli. Andsin Natachale oma fotoka ka, et ta meist seal pilti teeks, aga ta vist ei saanud aru, sest kui ma pärast pilte vaatasin, siis ei olnud meie mängust ühtki pilti ja olid hoopis tema ja Micaela mingi plakati ees poosetamas.. Nojamh..

Ahjaa, eile oli ju Halloween kaa. Väga paljud väiksed põnnid olid ennast ära maskeerinud ja käisid poes oma kotikestega ringi ja küsisid müüjatelt kommi. Mõni oli ikka niiiiiiii armas :D

Kell kaheksa hakkasime kodupoole liikuma ja kümnest jõudsime siia.. Peaaegu terve tee rääkisime keemia õpetajaga juttu ja me tegime seda niiöelda Spanglish'i keeles, ehk siis mina rääkisin hispaania keeles, tema harjutas oma inglise keelt vahepeal :D Väga lahe ja naljakas oli. Ta küsis, kas mul onusid-tädisid on ja kui juttu tuli, et onu on 31-aastane, siis kohe oli ka küsimus selle peale, et kas ta on vallaline :D Pidin talle kohe oma väiksest tiigrikutsust nimega Otto pilti näitama.. Ja siis ma sain teada, et minu keemia õpetajale meeldib electronic (?) muusikastiil ehk siis LMFAO ja Lady Gaga ja Adele ja muud sellised jorsid, niiet tal ei oleks minu armsa onukesega lootustki :D

Koju jõudes läksime kohe magama ja hommikul pidime ärkama kell 6, et lõpetada oma joonestamise töö. Mina sain muidugi alles eile enne magamaminekut teada, et me peame selle skatepark'i ära ka värvima.. Ohjeerum. Ma ju tegin selle nii suure ja selle värvimine võttis ikka omajagu aega. Kell oli saanud juba peaaegu üheksa kui me lõpuks kooli jõudsime. Tunnid algasid ju 7.45. Ja peale selle, Camila ei tulnud joonestamisesse, sest tal oli vaja füüsika kontrolltööks ka õppida, mis oli kohe pärast joonestamisi. Ikka väga laisad ja väga mañana on nad siin. Niisiis pidin üksi sisenema klassi kui suur patune ja hilineja ja kohe ülesid kõik mulle head ööd.. Ma ju tegelikult ei maganud... :D Olen paha.

Muu koolipäev möödus tühja passimisega, sest neil oli füüsika töö ja muidugi ma seda ei teinud ja ajalooõpetaja otsustas mitte tulla, niiet clase de libre (vaba tund)!!

Tulime koju, sõime lõunat ja läksime ujuma. Täna tuli ka Camila! :) Eks näeb, kaua ta seekord vastu peab.. :D Peale trenni läksime näomaalingu jaoks valget värvi ostma, sest täna õhtul toimub meie kodus halloweeni pidu.. Ja me peame ennast ju kostümeerima. Tükk aega mõtlesin, milline oleks hea kostüüm, mida ma saan valmistada enda riietest, et ma ei peaks midagi ostma ja mis oleks väga lihtne.. Eks te siis pärast näete kunagi pildi pealt, milline ma olin. Igatahes, väga vaimuvaene värk minu poolt :D Vanaema küpsetas veel tordi ja ka pitsa vist meie jaoks, niiet ehk tuleb vahva partyyy!!

Üks asi veel.. Täna on täiskuu ka veel pealekauba! Õigemini eile oli juba üüberilus kuu!! Fännan seda asja seal kõrgel laes!

Pildid:

Montevideo peaväljak.

Teatro Solis

Tüübid lähevad







Keemia õpetajaga :)

!LEIB!

Võtan ampsu

Võtsin ampsu

Väiksed halloweenlased

kuuuuuuu


Nüüd siis kõik, olge tublid ja TSAU!


No comments:

Post a Comment