Saturday, April 27, 2013

Lebokunn

Täna oli üks väga-väga lebo päev. Ärkasin alles kell 11.40!! Arvasin siis, et hommikusööki pole väga mõtet süüa, sest peagi oleksime hakanud juba ju lõunat nosima. Tegin omale ainult kakaod ja läksin Leti ja Pazi juurde elutuppa. Varsti tõin omale ristsõnad ka ligi ja lihtsalt nii olimegi mõnda aega. Leti tegi vist mingit tööd ja Paz kiusas meid.
Siis sõime lõunat. Kuna Reinat ei olnud, oli meie lõunalaud suhteliselt kesine. Laual olid makaronid ja hiljem ka poest ostetud milanesad (paneeritud liha). Viimased olid tegelikult köögikapi peal ja mina seda ennem ei teadnud, kui makaronid juba sees olid. Ei hakanud siis juurde ka võtma sest kõtu oli juba täitsa täis.
Natuke siis mängisin veel Paziga ja tegin ristsõnu. Varsti tuli Reina koju, rääkisid seal verandal minu juures (ilm oli täna väga soe) miskit, millele ma väga tähelepanu ei pööranud. Igatahes Reinal vist juhtus seal oma laste juures miskit (käis neil külas) ja nüüd ta siin rääkides hakkas lausa nutma.. Kurb oli vaadata.
Peagi tulin alla arvutisse ja rääkisin vana-võidulastega juttu. Miskit põnevat ei toimunud seega kuskil 15.45 hakkasin hoopis "Kättemaksukontorit" vaatama. Peale ühte osa läksin üles vaatama, mis teised teevad. Kõik olid kadunud väljaarvatud Leticia, kes tegi ka parasjagu plaane minna klubisse trenni tegema. Ehk siis vedasin oma koivad tagasi punkrisse ja vaatasin saadet edasi. Mõne aja pärast tuli Leti alla ja palus mul üles minna, sest ma alla meie uksekella väga ei kuule ja peagi pidi mingi onu meile puid tooma. Tavaiks. Sättisin end teleka ette. Sealt küll miskit põnevat ei tulnud. Meil on seal telekas ma ei tea mitukümmend kanalit ja kõige põnevam asi, mis parasjagu tuli, oli Justin Bieberi film.. Normaalne. Aga varsti tuligi onkel oma puudega. Tegin talle värava lahti ja lasin tööd teha. Siis tulid juba Reina ja Paz ja Uruguay ning ma tegin oma teeaega. Või õigemini kakaoaega.

Letilt küsisin siis, et kas õhtul tulevad meile külalised, sest midagi nad siin nädala alguses plaanisid. Sain vastuseks ei. Õhtul, minu kakaoajal, ütles Reina Pazile, et koristavad koos rõdu ära, sest õhtul pidavat Mario külla tulema ja mõni veel ning grillitakse. Ei saanud mina miskit aru. Peale oma söömist tulin alla korra ja kui tagasi üles läksin, olid jälle kõik kadunud. Varsti käis uksekell ja tulid Rodrigo ja tema pruut. Lasin nad sisse, aga ei osanud nendega miskit peale hakata, sest ma olin ju üksi. Rodrigo siis helistas Letile ja ta ütles, et nad on juuksuris ja peagi tulevad. Tulidki. Ma lippasin siis alla, sest arvasin, et pidu hakkab ja panin vähe soliidsemad riided selga. Aga ei. Üleval sain natuke siis olla nendega ja juba nad lahkusid. Ja siis ma sain teada, et Leti ja Uruguay lähevad hoopis ise Mario juurde külla. Selliseks muutus see plaan vist alles õhtul niiet jamh. Oli igati õigustatud, et ma soliidsemad riided selga panin :D Kasu väga enam ei olnud..
Siis jäätigi meid Reinaga kahekesi. Või no Paz jäi ka koju, aga ta läks juba magama ära. Sõime pitsat ja grillvorsti ning vaatasime natuke parasjagu Argentiinas toimuvat boksi maailmameistrivõistlusi, kus oli vist käes finaal. Leidsin selle olevat suhteliselt igav ja tulin alla ära. Nüüd panin filmikese tõmbama, mis aga jõuab alles kolme aasta pärast kohale selle nõmeda neti tõttu niiet vist vaatan hoopis Bon Jovi kontserti lõpuni :)

Homme lebotame vist jälle!

Kallid.

No comments:

Post a Comment