Tuesday, April 30, 2013

nojahhh....

Päev algas ilusalt, lõppes suhteliselt nukralt.

Kell üheksa mina ärkasin ja olin kohe tunni arvutis. Oli vaja business-juttu emaga rääkida.. Okei, tegelikult niisama meilitasime.
Kell kümme umbes jõudsin hommikus sööma ja enne ühteteist läksin linnapeale poodidesse. Ühest poest ostsin omale kauaihaldatud tavalise pikakäistega pluusi ja lõpuks leidsin ka oma väikse rätiku!! Ja mis te arvate, kust viimane mulle silma säras?? Muidugi meie toidupoes nimega TATA. Seal oli igasugust valikut! Tore.

Tulin koju, panin end kooliks valmis, sõin ja läksingi kooli. Mõtlesin, et olen juba täitsa hiljaks jäänud, sest jõudsin täpselt kellahelinaga kooli ja kui ma oma klassi juurde jõudsin, ei leidnud ma sealt enam kedagi tundi ootamas. Järeldasin, et tund juba käib. Klassiuks oli ka lahti, niiet sisenesin. Seal olid ainult õpetaja ja üks klassiõde kahekesi.. :D Mõne minuti pärast saabus ka ülejäänud rahvas.
Põhiteemaks meie klassil on saanud üksteise asjade ära peitmine. Ühel poisil nimega Diego on koguaeg kott lambist kuskil tagumise pingirea taha kõndinud või siis pinal kapi otsa hüpanud.. Vaesekene. Ja juba hiilivad nad minu asju ka. Olen muutunud oma asjade hoidmisega eriti valvsaks ja neist lahti ei lase. Klassist väljun viimasena :D Aga korra sai ikka Matias mu pinali panna Sara lauale, Sara pinali Natalia lauale ja Natalia pinali minu lauale. Räige suslik meil seal seljataga. Aga vähemalt on lõbus!
Esimesed tunnid olid siis ühiskonnaõpetused. Joonistasin ja natuke ka kuulasin. Tänane teema oli abiellumine välismaal. Jõudsime selleni, et tekkis küsimus - mis siis saab, kui abiellutakse lennukis ehk siis kõrgel õhus lennates?? :D Kus maal siis tegelikult abiellutakse?? :D
Järgmised kaks olid matemaatika I-d, kus saab alati nalja. Tänane teema jäi mulle veel natuke võõraks. Võibolla sellepärast, et ma eelmine kord puudusin..
Ja viimane tund oli inglise keel. Seal oli meil kontrolltöö ja selle ma tegin muidugi kaasa. Kuus ülesannet. Teised susserdasid veel esimeste kolme kallal, kui ma juba lõpetama hakkasin.. :D

Kodus natuke olin jälle arvutis, vaatasin telekat ka, aga siis tuli Paz ja tahtis multikaid... Pidin Harry Potteri filmist loobuma.. Siis tegin "kakaoaja", Valentina istus ka minuga lauataga, siis vaatasime koos natuke veel telekat ja siis mul oligi juba aeg tagasi kooli poole minna.

Teatritund. Kõigepealt pidid Julio ja Evelin oma etendust tegema ja ülesandeid täitma. Oli taas naljakas. Teise tunni alguses pidime kõik ühe sõna paberile kirjutama nii, et keegi ei näe. Need voltisime kokku ja panime ühte kotikesse. Siis ütles Guillermo kahe õpilase nime, kes peavad loosiga tõmbama endale ühe sõna ja siis koos miskit meile improviseerima nii, et ise kehastavad selle sõna tähendust. Mina pidin viimasena Camilaga tegema!! :D Ja oh jama. Sain muidugi sõna, mille just vahetult enne meie lavale minekut Guillermo kirjutas ja kotti viskas. Minu tegelaskujuks oli lehtsalat. :D Oli lõbus!

Siis tulin koju tagasi. Arvasin terve päev, et äkki lähme õhtul välja või tulevad meile mingid külalised. Või no et õhtu läheb mul põnevaks. Kodust leidsin Reina üksinda köögis söömast. Küsisin siis, et kus teised on - lähevad välja. Kõik? Ei, lapsed mitte.. Okei, võtsin ka siis omale taldriku, sõin ja rääkisin Reinaga juttu. Homme on ju siin see töötajate päev, kus mitte ükski inimene tööd ei tee!! Kõik kohad on kinni, isegi toidupoed!!! Uurisin selle kohta natuke, et äkki toimub mõni üritus või miskit. Mingi poliitiline jura pidi keskplatsil olema. Peale sööki istusin siis teleka ette. Tuli suur tahtmine ka välja minna ja miskit teha, aga no ei ole ühtegi sõpra parasjagu facebookis ja telefonil ei ole kõneaega ja mul ju nende numbreid ka niikuinii ei ole.. Ja mis kogu asja kohe tõsiselt nukraks tegi oli see, et Valentina ja Tomas ikkagi läksid Uruguay ja Leticiaga välja kaasa.. Ja mulle ei öelnud ükski pereliige mitte ühtegi sõna. Ei tere, ei head aega, mitte midagi. Ma sellel hetkel nagu ei eksisteerinudki.. Paz vist juba magas ja tema tõesti ei läinud kaasa.. Aga nad oleks siis võinud vähemalt küsidagi, et Anni, kas sul on tänaseks mingeid plaane, või et Anni, me lähme, aga sul oleks seal igav, või siis vähemalt tšau..!

Nüüd ma siis tulin alla ja panin omale järgmise filmi tõmbama. Otsisin miskit komöödiat ja võtan omale šokolaadi ka kõrvale ja olen Forever Alone siin täna..

Ilusat kevadpüha kõigile! :)

No comments:

Post a Comment